Premier

Dogs For Breakfast – „Ravening Wolf” dalpremier

Ez itt négy és fél percnyi nyers agresszió, valahol a Motörhead és High on Fire között. Sebességet, erőt és nihilizmust próbáltunk ebbe a dalba sűríteni, a végeredményt pedig könnyen jellemezhetem egy jobbhorogként az arcodba. A „Ravening Wolf” egy erdőben bandukoló ember történetét meséli el aki egy elvadult farkassá változik miután elveszti élete szerelmét.

A DOGS FOR BREAKFAST nem csak a 90-es és korai 2000-es évek elkeseredett zajából és hardcore dalaiból merít, de belekeveri az extrém metál könyvelhetően sötétebb hangzását és jellegét, melyet Dano Battocchio tökéletesen megörökített az O.F.F. és Deepest Sea stúdiókban. A masterelést Brad Broatright készítette az Audiosiege-nél (Obituary, Tragedy, High On Fire, hogy csak párat említsünk).

Az album egy újabb fordulópont a banda hangzásában, még inkább távolodva a korábbi kiadványokra jellemző hardcore metáltól. A „Suiru„-ban a csapat az eddiginél is sötétebb mélységekbe merül. Ez a kegyetlen nagylemez lehet a banda hangba foglalt durvaságának és elkeseredettségének megtestesítője.

„Suiru” tracklist:

01. Suiru
02. Dreaming of Hell, Leaving Reality
03. Ravening Wolf
04. Running in Vain
05. Corde
06. Last Sunny Days
07. The Blade of the Lord
08. At the Gallows

https://www.facebook.com/dogsforbreakfast/
https://dogsforbreakfast.bandcamp.com/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek