Premier

Dreamshade – „Lightbringers” dalpremier

Miután november 27-én bejelentették a svájci melodikus metal titánok a várva várt új, teljes hosszúságú „A Pale Blue Dot” albumuk 2021. március 5-i megjelenési dátumát, a zenekar örömmel osztja meg az első dalát a „Lightbringers„-t.

Ahogy az énekes Kevin Cali a dalszöveg mögötti ihletbe ad betekintést, egy a banda számára nagyon személyes üzenet rajzolódik ki. „2020-ban egy egyedi történelmi pillanatot élünk át, mikor is eltávolodunk egymástól, megtartjuk a távolságot és elveszítjük a kapcsolatot. Mindenki érzi a szükségét hogy visszatérjünk a fény felé és kitörjünk ebből a bezártságérzetből. Ezért is döntöttünk úgy, hogy az első dal amit kiadunk az a „Lightbringers” lesz. Különleges dal számunkra. A karantén alatt írtuk és vettük fel. Tudtuk hogy egy olyan dallal akarunk visszatérni a rajongókhoz ami nagyot tud ütni, visszahozva és modernizálva sajátos „The Gift Of Life” lemezünk hangzását. Az eredmény egy pozitív, mély és lendületes dal feszes és ütemes riffekkel, de egyúttal meghintve hangulatos és elgondolkodtató pillanatokkal Dreamshade stílusában.

Egy érzelmi töltet ami egyenesen a szívedig hatol már az első meghallgatásra is. A címe magáért beszél. Hogyan jobban tudnánk visszahozni a reményt és erőt hallgatóságunkban mint egy ilyen hangulatú dallal? A szöveg arra szólítja fel napjaink generációit hogy gondoskodjanak egymásról és a minket körülvevő csodákról. Egyúttal hívja az ifjúságot a jövőn való gondolkozáson. Úgy érzem kötelesek vagyunk az életben az egyensúlyt megtalálni, hogy mindig jobbítsuk magunkat és hogy gondoskodjunk erről a kis kék bolygóról.”

Megjelenés dátuma: 2021. március 5.

Előrendelés: https://ffm.to/apalebluedot

A svájci (Luganó) banda 2006-ban alakult, a zenéjükre leginkább a rock/hardcore dallamos keveréke jellemző. A zenekar folyamatosan turnézott több kontinensen és új rajongók ezreit szerezte szerte a világon.

Kiadványaik:

  • To The Edge Of Reality EP (2008)
  • What Silence Hides (2011)
  • The Gift Of Life (2013)
  • Dreamers Don’t Sleep ‘single 2015
  • Vibrant ‎(2016)
  • Question Everything (2019)
  • A Pale Blue Dot (2021)

Tagok:
Kevin Calì – vokál
Fernando ‘Fella’ Di Cicco – gitár, vokál
Gian-Andrea Costa – basszusgitár
Luca Magri – gitár
Francesco ‘Fry’ Ferrini – dob

Kapcsolódó cikkek

Dreamshade – “Shanghai Nights” dalpremier

KMZ

Dreamshade – „Question Everything” videópremier

KMZ

Hot News: Dreamshade – ‘Consumed Future’ Video Released

KMZ

Hot News: Dreamshade news

KMZ

DREAMSHADE – The Gift Of Life

Black

Hot News: Dreamshade „The Gift Of Life”

KMZ

Hot News: Dreamshade – „Photographs” Music Video Out Now!

KMZ

Hot News: Dreamshade – Announces New Album For January 2013 Release

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek