Premier

Esben and the Witch – The Wolf’s Sun (Official Premiere)

Az ESBEN AND THE WITCH a következőket mondta a „The Wolf’s Sun„-ról: „Egy óda Lunához, a lángoló fehér sziklához. Hajt és vonz minket egyfajta éjszakai vágyódás, ami ősibb magánál az égboltnál. Az első fejezet jelzi az égitest lassú lódulását, akár egy ingaszerű, baljós jelzőfény. A második rész átvált a tágra nyílt szemű, tébolyult tanítványok masírozására, ahogy transzba ejti őket a hirtelen fényesség. Hold-méretűre duzzadt szívvel tombolnak – ‘Light it is blooming, A madness consuming, Inside your head, Inside your hands. In love! I’m raptured! – …”

A banda még a következőket fűzte az albumhoz: „Közelgő albumunk, az ‘Older Terrors’ megírása és felvételei egy év leforgása alatt zajlottak Berlinben, második otthonunkban. Nyolc évünkbe telt eljutni oda: színpadokon izzadtunk, stúdiókba vetettük magunkat, és közben felfedeztük azokat a dolgokat, amik ámulatot és rettegést váltanak ki az emberekből. Az albumon négy szám hallható. Ebben a digitális korban olyan gyűjteményt akartunk alkotni, mely együtt és külön-külön is jól működik, saját útját kövezve miközben elmeséli a történetét. Ezt a lemezt a fennköltségnek szánjuk: Edward Young – Night Thoughts-ának, John Martin apokaliptikus látomásainak, Caspar David Friedrich kalandozásainak az erdőbe és a teljes sötétségben is pislákoló fényeknek.”

A “Sylvan” című premier trackről: “Egy lángokban álló erdő képét akartuk megalkotni. A vad pusztítást, mely egyszerre látványos és rémisztő. Az ősi fenyvesek nyugalmát szilánkokra törő kielégíthetetlen vágy, mely felfal és felemészt, és maga körül mindent lángba borít. Végső soron a lángok a fákat is körbefonják – a szám arról szól, ahogy az értelmet és akár a szépséget keressük egy lángoló világban.”

www.facebook.com/esbenandthewitch
www.facebook.com/seasonofmistofficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek