Premier

Goatburner – „Drowned Alive” videopremier

Az időjárásról akartunk panaszkodni és szövegileg kicsit könnyedebbre fogni a „Rotten Sound”-nál vagy „Morbid Evils”-nél, de sajnos minden hamarabb történik mint várjuk, a szélsőséges időjárási viszonyok eluralkodtak a bolygó felett, megnehezítve minden élőlény életét.

Nem csak húsipar miatt lángoló Amazonaszról, de az északi félteke tűzvészeiről és a hírhedt kaliforniai bozóttüzekről is szól; ezek voltak a debüt EP címadó dalának ihletei.

A „Drowned Alive” egy kis eszmefuttatás arról hogy a tengerszint úgy megemelkedik, hogy az összes emlős megfullad. Szerencsére ez nem lehetséges, de a szöveg képviseli azt a félelmet amit a Maldív-szigetek és olyan országok/városok lakói éreznek, amik túl alacsonyan fekszenek ahhoz hogy tudják kezelni az Északi- és Déli-Sark, Grönland és a világ gleccsereinek olvadását.

A 2017-ben alakult finn GOATBURNER duó első albuma „Extreme Conditions” címmel szeptember 27-én jelenik meg Time To Kill Records kiadónál CD és LP formában.

Az album felvételét az Orgone stúdióban rögzítették Jaime Gomez segítségével (PARADISE LOST, GRAVE MIASMA, HOODED MENACE) a borítót Arif Rot & Rotworks kreálta.

Tracklist:

  1. Dead Alert
  2. Time to Burn
  3. Mayhem
  4. Drowned Alive
  5. Violent Redeemer
  6. Vortex of Chaos
  7. Frozen Grounds
  8. Get Sick and Die
  9. Blown Away
  10. Wave of Doom

A zenekar éppen a novemberben induló európai turnéját szervezi!

Goatburner tagok:

Spider (Jaakko Forsman) – dob
Kaos (Keijo Niinimaa) – gitár, vokál

https://goatburner.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/GoatburnerMosh/
https://www.instagram.com/goatburnermosh/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek