Premier

Hellsword – „Chains of Mortality” dalpremier

Közeledik a debütáló HELLSWORD album ideje, és ma egy új dal lepleződik le a „Cold Is The Grave” albumról. A „Chains Of Mortality” tökéletesen megragadja a szlovén trió szellemiségét: nyers, kemény és minden idők legnagyobb zenekarának szellemét idézi: a Hellhammer, a Venom és a Bulldozer!

A Hellsword zenekar egy szlovén banda és 2009-ben formálódott. A zenével a céljuk mindig is az volt, hogy a legősibb blackened speed metált elénk tárják.

A zenekar korábbi munkájára épít kilenc számmal, a szélvész sebességtől a lassabb tempóig, és olyan témákkal foglalkozik, mint az ördögimádat, a világvége, a halál, az elhagyatottság, a halandóság és az emberi lét abszurditása.

Megalakulása óta a trió arra törekszik, hogy visszahozza a black metal első hullámának hangzását és hangulatát. A zenekar a kultikus „Blasphemy Unchained” demó mellett kiadta a „Sounding the Seventh Bell” EP -t, és számos koncertet játszott Szlovéniában és külföldön egyaránt.

A „Cold Is The Grave” album digitális, LP és CD formátumban jelenik meg az Emanzipation Productions kiadónál 2021. szeptember 24 -én.

Tagok:
Mike Manslaughter: basszusgitár
Mark Massakre: dob
Ironfist: gitár, vokál

Webshop:
https://targetshop.dk/hellsword

Web:
Facebook
Bandcamp

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek