Hierophant – Crematorium (Official Premiere)

Print Friendly, PDF & Email

2016. okt 13, 16:00 :

A sötétség az elkeseredés, szenvedés és fájdalom lavinájaként omlik ránk. Bár minden egyes hangjegyben tapintható a puszta brutalitás, érezni bennük az elménk épségét felfalni készülő sötét űrt is, ami egyben minden érzelmünket is a tátongó mélységekbe taszítaná. A HIEROPHANT kopár hangzást idéz meg negyedik, „Mass Grave” című albumán.

A HIEROPHANT az adriai Ravennában kelt életre 2010-ben.

A csapat hamar az olasz extrém zene éllovasai közé került. Első, saját nevű teljes anyagukat már megalakulásuk évében kiadták, és ezzel egy időben kezdték európai koncertjeiket is. A HIEROPHANT nyomot hagyott a tengerentúlon is: 2013-as „Son of the Carcinoma” című EP-jük és második albumuk, a „Great Mother: Holy Monster” Észak-Amerikában is megjelent.

A srácok több turné és fesztiválfellépés után sem mutatták a megadás jeleit. „Peste” című, 2014-es albumuk még tovább fejlesztette kúszó black/death metáljukat, és bemutatta megtestesült punk hozzáállásukat.

A HIEROPHANT most még tovább viszi extrém zenéjét a baljós nevű „Mass Grave” lemezzel. Itt ne keress rózsaszín unikornisokat…

Tracklist:
1. Hymn of Perdition
2. Execution of Mankind
3. Forever Crucified
4. Mass Grave
5. Crematorium
6. In Decay
7. Sentenced to Death
8. The Great Hoax
9. Trauma
10. Eternal Void

Felállás:
Lorenzo: vokál, gitár
Ben: dob
Steve: gitár
Giacomo: basszusgitár, háttérvokál

www.facebook.com/hierophantkvlt
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/HierophantMGshop

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 431 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..