Premier

Infiltration – „Point Blank Termination” albumpremier

Az orosz INFILTRATION death metal zenekar 2020. október 9-én adja ki debütáló albumát, a „Point Blank Termination” -t a Time To Kill Records-on keresztül.

Ez egy kemény gitár-orientált album, amely könyörtelen dobolást, falrepesztő basszust és néhány bonyolult szólót is rejt. Hatásként említhető például a Napalm Death és a Bolt Thrower, de néha Pantera gitárjátéka is bedobban.

Az INFILTRATION tagjai először 2017-ben jöttek össze, egy célt szem előtt tartva: tisztelegni néhány kedvenc death metal zenekar előtt.

A zenekar felállásában olyan tapasztalt zenészek szerepelnek, akik korábban olyan zenekarokkal vettek részt, mint a Free At Last, a Hellbomb, a Chamber of Torture, a Katalepsy, az Abnormal, és olyan ikonikus bandákkal osztották meg a színpadot, mint a Cannibal Corpse, a Carcass, a Suffocation és a Broken Hope .

2017-ben a zenekar felvette a debütáló „Nuclear Strike Warning” EP-t, amelyet a kritikusok és a rajongók egyaránt nagyon jól fogadtak, és nagyon felkavarta a helyi zenei életet. A zenekar egy kislemezt és egy szöveges videót is kiadott a „The Art of War” dalhoz, támogatva a megjelenést.

A zenekar 2018-2019 folyamán továbbra is élő előadásokat adott itthon és külföldön, miközben a debütáló teljes hosszúságú album anyagát írta és rögzítette. 2019 ősze nagyon virágzó időszaknak bizonyult: a zenekar telt házas bulin a legendás Napalm Death előtt nyitott. Az INFILTRATION kiadta a „Missing in Bodycount” single-t a készülő albumról. Nem sokkal a koncert után a zenekar úgy döntött, hogy kiad egy újabb szöveges videót a „Radiation Storm” dalhoz, ezúttal a Slam Worldwide Youtube csatornán keresztül. A klip gyorsan népszerűséget és pozitív visszajelzést kapott.

Az INFILTRATION készen áll a debütáló album kiadására. A „Point Blank Termination” 2020. október 9-én szabadul ki a Time To Kill Records révén.

Tracklist:

  1. Plunged into Decimation (4:06)
  2. Missing in Bodycount (4:25)
  3. Sniper’s Creed (3:37)
  4. Collateral Damage (5:10)
  5. Rabid Bloodshed (1:22)
  6. Missiles Over the Minefields (2:58)
  7. Radiation Storm (4:50)
  8. Absolute Brutality of Terror (4:33)

Tagok:

Andrew – Basszusgitár
Eugene – Gitár
Alex – Dob
Paul – Vokál

INFILTRATION
https://www.facebook.com/infiltrationdeath/
https://www.instagram.com/infiltrationdeath/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek