Premier

Jet Jaguar – „No Surrender” videopremier

A Jet Jaguar sikeres „Endless Nights” című debütáló album megjelenése után itt az új klip. A Covid-19 vírusa miatt a forgatás lehetetlenné vált, de egy idő után sikerült a power metál bandának megvalósítania.

A JET JAGUAR 2014-ben alakult, és Cancúnból származik, amely Mexikó maja régiójában található. A zenekar nevét részben a jaguár ihlette, amely egy szent állat a maja civilizációnak és azoknak a területeknek, ahol a maják szoktak lakni.

Szintén 2014-ben a zenekar kiadta első „Call of the Fight” demóját, amely lehetőséget adott nekik, hogy megnyíljanak a kanadai Skull Fist és Striker együttesek előtt.

2016 elején megjelent a „Zero Hour” EP. A címadó dal és az első spanyol daluk, a „Rompiendo el Acero” rajongói kedvencek lettek.

2017 mozgalmas év volt a JET JAGUAR számára. Abban az évben kétszer turnéztak Mexikóban (összesen 35 állomás). Az együttes elindult első európai turnéjára is (Németország, Belgium, Hollandia, Lengyelország, Magyarország és Románia szerte).

2017 augusztusában a JET JAGUAR világszerte elismerést kapott azzal, hogy ő volt az első spanyol-amerikai együttes, amely valaha megnyerte a Wacken Open Air Metal Battle-t Németországban.

2018-ban JET JAGUAR Mexikóvárosban lépett fel Latin-Amerika legnagyobb metálfesztiválján: a „Corona Hell & Heaven” (olyan zenekarok is felléptek, mint Ozzy Osbourne, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Megadeth és Gojira). Ezt követte az első koncertjük a Lunario del Auditorio Nacional-ban, amely Mexikóban a feltörekvő művészek egyik legfontosabb helyszíne.

A JET JAGUAR 2019-et azzal indította, hogy fellépett Costa Rica legnagyobb fesztiválján: a „Grito Latino” -on. A zenekar az év hátralévő részét az „Endless Nights” album megírásával töltötte. Az albumot a svéd producer, Henrikk Udd keverte és készítette el, aki olyan zenekarokkal is dolgozott együtt, mint a Powerwolf, az At The Gates, a Hammerfall és a Bring Me The Horizon.

Az “Endless Nights” végül 2020 júliusában jelent meg, a Pride & Joy Music német kiadónál. Az album a következő listákra került fel:

Deezer Top 300 (All Genres)
 8 Finland
 17 Greece
 36 Czech Republic
 93 Spain

iTunes Top 100
 16 Portugal
 91 Italy

2020 végén a zenekar aláírta a szerződést a Nick Grima MGT európai irodájával. A JET JAGUAR jövőbeli tervei között szerepel, hogy egész Európában és Mexikóban turnézzon az „Endless Nights” népszerűsítés kapcsán.

Jet Jaguar is:

Maxx Mendoza – Vokál
Sergio Quintero – Gitár
Ariyuki Arce – Gitár
Jorge Ramirez – Basszusgitár
Jimmy Lozano – Dob

Connect with Jet Jaguar:
https://jetjaguarofficial.bandcamp.com/
www.facebook.com/jetjaguarmusic
www.instagram.com/jetjaguarmusic
https://youtube.com/c/JetJaguarOfficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek