Premier

Killing – „Legion Of Hate” videopremier

A KILLING egy thrash zenekar, akik most bemelegítésként az új albumukról a „Legion Of Hate” című videót mutatják be. Egy igazi fémvihar old-school ízzel, amelyből árad a gyűlölet!

A Killing debütáló „Face The Madness” album augusztus 13-án jelenik meg a Mighty Music kiadónál digitálisan, LP és CD formátumban.

A Killing Jütland keleti részéből, Dániából származik. 2013 végén alakult, egyetlen célja kompromisszumok nélküli thrash metal írása, mint a régi szép időkben. Az ihletet a műfaj aranykorából merítik, ahol olyan csapatok, mint a Slayer, az Exodus, a Kreator és a Metallica uralkodtak a színpadon.

Évekig tartó koncertek és dalszerzés után kiadták a 2018-ban kritikusok által elismert „Toxic Asylum” EP-t, amelyet egy hosszabb turné követett Észak-Európa körül. A következő évben megjelent a „Raise Your Anger” kislemez, amelyet hosszú fesztiválelőadások követtek.

Covid miatt a 2020-as téli / tavaszi turnét le kellett mondani. Ez azt jelentette, hogy a zenekar összpontosíthatta erejét a „Face The Madness” című debütáló albumának felvételére Jacob Bredahllal a Dead Rat Studio-ban.

Killing:
Jesper Skousen: dob
Snade: gitár
Rasmus Holm Sørensen: gitár
Rasmus Soelberg: vokál, basszusgitár

Webshop: https://targetshop.dk/killing

Web:
Facebook
Spotify
Instagram
Bandcamp
Youtube

Kapcsolódó cikkek

Killing – „Before Violence Strikes” videopremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek