Premier

Kylesa – „Moving Day” dalpremier

A KYLESA hamarosan kiadja hetedik albumát „Exhausting Fire” címen. Az amerikai bandát jelenleg Philip Cope, Laura Pleasants, és Carl McGinley alkotja. Élő show-in a banda továbbra is ötfős lesz, két dobossal.
Az „Exhausting Fire” az izgalmas és erőteljes, mégis árnyalt és sokszínű keretbe foglalt munkásságuk kitűnő példája. A kalandos 2013-as „Ultraviolet” után következő anyag folytatja 2001-es alakulásuk óta rájuk jellemző széles művészi ugrásaikat, a zenei szabálykönyvek oldalait turnébuszuk ablakán hajítva ki. A KYLESA továbbra is a pszichedelikus rock, new wave, space-age Americana, ’80-as évekbeli gót és death rock elemeit ötvözi erőteljes punk/metál gyökereivel. Az „Exhausting Fire” kétség kívül eddigi munkásságuk legváltozatosabb, legdinamikusabb, és legteljesebb darabja.

Az „Exhausting Fire” megírása során a KYLESA tagjai több forrásból szívták magukba az inspirációt mielőtt belevetették volna magukat abba a hatalmas mennyiségű riff- és ötletfoszlányba, melyeket a kiterjedt „Ultraviolet” turné előtt, közben és után halmoztak fel. Az „Exhausting Fire” a vokálosok egysége által megalkotott, végtelenül kényelmes és magabiztos hangzást tárja hallgatósága elé.

A dél-karolinai Jam Room ismerős falai között felvett albumon a trió külsős producer nélkül merült el mélyen önmagába és saját hangzásába – a gyártási munkálatokat Cope vette kézbe. Mindezek mellett állítólag hangmérnöki munkákat is végzett, rengeteg órát töltve a stúdióban. Ebben az értelemben véve nem nehéz komolyan venni a banda azon állítását, miszerint az „Exhausting Fire” olyan album, „melybe beletettük szívünket-lelkünket. Mindig is így tettünk, de érzelmileg valószínűleg ez a legőszintébb és legnyersebb album, amit valaha alkottunk.

Egy bandának sincs olyan hangzása, mint nekünk, mi pedig nem olyanok vagyunk, mint más banda„, mondta Laura. „Ennyi évnyi különböző stílusokkal és hangokkal való kísérletezés után végre megalkottuk saját hangzásunkat, és őszintén mondhatom, hogy ez teljesen mi vagyunk. Ezzel az albummal sikerült olyan lemezt csinálnunk, amibe belefoglalunk minden olyan elemet, amiket mindig is felhasználtunk, és amik mégis megállják önmagukban is helyüket.

Tagok
Philip Cope: gitár, ének
Laura Pleasants: gitár, ének
Carl McGinley: dob

www.facebook.com/KYLESAmusic
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/KylesaFireShop

Kapcsolódó cikkek

KYLESA – Exhausting Fire

Dehumanizer

A Kylesa „Shaping the Southern Sky” című új száma meghallgatható online

KMZ

Hot News: Kylesa kick off European tour!

KMZ

Hot News: Kylesa announce European summer dates!

KMZ

Hot News: Kylesa release new video clip!

KMZ

Hot News: Kylesa announce European tour dates!

KMZ

Hot News: Kylesa premier new music video „Unspoken”!

KMZ

Hot News: Kylesa – Featured on the cover of Rock-a-Rolla Magazine; streaming new song!

KMZ

Hot News: Kylesa stream new song!

KMZ

Hot News: Kylesa Stream “Quicksand” via Spin

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Kylesa, Ken Mode, Imperium Dekadenz, Complete Failure

KMZ

KYLESA – From the Vaults Vol. I

Golysz

Hot News: Season of Mist news – Anciients, Kylesa, Hell Militia, Koldbrann, Septicflesh

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Order of Isaz, War From A Harlots Mouth, The Contortionist, Kylesa, Vera Cruz, Khonsu, Rotting Christ

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Kylesa, Deathspell Omega, Ofermod, Funeral Mist

KMZ

Hot News: Season of Mist news – New Signing – Morbid Angel – Kylesa – Deathspell Omega

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Eths – Kells – Nothnegal – Kylesa

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Cynic – Kylesa – Old Silver Key

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek