Premier

Mass Infection – „To the Lords of Revulsion” dalpremier

Örömmel mutatunk be ismét egy bandát a Comatose Music hírhedt együtteseinek sorából. Már négy éve annak, hogy a Mass Infection kiadta az utolsó albumát, így megtiszteltetés számunkra, hogy újjászületésük hírét terjeszthetjük. A Shadows Became Flesh a sötétség egy új korszakát harangozza be a Mass Infection számára, szemmel láthatólag egy betegebb, erőteljesebb és iszonytatóbb entitássá alakítva őket, mint annak előtte bármikor…

A Mass Infection mindig is a death metal szélsőséges peremvidékén mozgott, folyamatosan a többieknél keményebb, gyorsabb, heavybb, destruktívabb megszólalásra törekedve. A 2014-es, For I Am Genocide című albumukkal mindent a maximumra tettek és úgy tűnt, egyszerűen nincs már hová fejlődniük… így átlépték az extremitásnak azt a bizonyos határvonalát és zuhanásba fogtak az álmok, látomások és rémképek világa felé. Ördögökkel beszélgetve, éjszakai rémségekkel karöltve, megtörve, megépülve és visszatérve, szívük a titkos iszonyat iránt lobban lángra, hogy a Shadows Became Flesh-sel a homály brutalitásának egy új korszaka kezdődjön el! Ez az Alan Douches (Death, Deicide, Hate Eternal stb.) által maszterizált album igazi kihívás a death metal műfajának elitje felé.

December 7-én rántja le a leplet a Comatose Music erről az obszidián kolosszusról, erről a láthatatlan iszonyathoz címzett testamentumról, az egész világot híva tanúul mindehhez. A Mass Infection visszatért a túlvilágról, a pokol pedig követte őket.

Bővebb információért a Mass Infection-ről kattints ide.
Látogass el a Mass Infection Facebook oldalára.

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Mass Infection Debut New Song with MetalMouth.net

KMZ

Hot News: Mass Infection Return with For I Am Genocide April 1 on Comatose Music

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek