Mass Infection – “To the Lords of Revulsion” dalpremier

Print Friendly, PDF & Email

2018. nov 9, 15:40 :

Örömmel mutatunk be ismét egy bandát a Comatose Music hírhedt együtteseinek sorából. Már négy éve annak, hogy a Mass Infection kiadta az utolsó albumát, így megtiszteltetés számunkra, hogy újjászületésük hírét terjeszthetjük. A Shadows Became Flesh a sötétség egy új korszakát harangozza be a Mass Infection számára, szemmel láthatólag egy betegebb, erőteljesebb és iszonytatóbb entitássá alakítva őket, mint annak előtte bármikor…

A Mass Infection mindig is a death metal szélsőséges peremvidékén mozgott, folyamatosan a többieknél keményebb, gyorsabb, heavybb, destruktívabb megszólalásra törekedve. A 2014-es, For I Am Genocide című albumukkal mindent a maximumra tettek és úgy tűnt, egyszerűen nincs már hová fejlődniük… így átlépték az extremitásnak azt a bizonyos határvonalát és zuhanásba fogtak az álmok, látomások és rémképek világa felé. Ördögökkel beszélgetve, éjszakai rémségekkel karöltve, megtörve, megépülve és visszatérve, szívük a titkos iszonyat iránt lobban lángra, hogy a Shadows Became Flesh-sel a homály brutalitásának egy új korszaka kezdődjön el! Ez az Alan Douches (Death, Deicide, Hate Eternal stb.) által maszterizált album igazi kihívás a death metal műfajának elitje felé.

December 7-én rántja le a leplet a Comatose Music erről az obszidián kolosszusról, erről a láthatatlan iszonyathoz címzett testamentumról, az egész világot híva tanúul mindehhez. A Mass Infection visszatért a túlvilágról, a pokol pedig követte őket.

Bővebb információért a Mass Infection-ről kattints ide.
Látogass el a Mass Infection Facebook oldalára.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 139 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..