Premier

Minus Life – új dalszöveges videó: „The Hypnotist”

A brisbane-i dallamos thrash metalos MINUS LIFE a világra szabadította legújabb szöveges videóját. A THE HYPNOTIST című szám a 2021-es CONTORTED REALITY album legújabb videója. A MINUS LIFE ismét megmutatja, hogy miért is Ausztrália egyik első számú extrém metal bandája.

A THE HYPNOTISTa pszichológiai elmejátékok, igazságok, hazugságok és az emberi kapcsolatokat alkotó érzelmek szélsőségei” közé ássa be magát, üljetek le, ahogy egy „dallamos/thrash metal utazásra visznek benneteket szárnyaló harmonizált énekkel, ütemes ritmusokkal és hipnotizáló zenekari hangszereléssel”. A STEREO 27 Production által elkészített látványos THE HYPNOTIST szöveges videó egy audio-vizuális metal mestermű.

Az új kiadvány éppen időben érkezik ahhoz, hogy a MINUS LIFE elinduljon ausztráliai turnéjára, ahol áprilisban a hatalmas adelaide-i THE NEW DEAD metálfesztiválon és a Brisbane-ben megrendezésre kerülő, első METAL HEALTH fesztiválon lépnek fel. A megjelenés után további dátumokat jelentenek be Ausztrália más területein, így a MINUS LIFE készen áll arra, hogy ismét hipnotizálja a tömegeket könyörtelen metal stílusával.

https://www.facebook.com/Minuslifeband

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek