Premier

Necronomicon – „I Bringer of Light” dalpremier

Az „Advent Of The Human God” album a NECRONOMICON karrierjének új csúcspontját fémjelzi – történetük még 1988-ban indult, amikor az énekes-gitáros, Rob „The Witch” megalapította a bandát a kanadai Quebec tartomány északi sarkában.

A veterán srácok számai legalább annyira dicsőségesen epikusak és dühösen masszívak, mint amennyire durvák is. Az olyan dalok, mint a „The Golden Gods”, „Unification Of The Four Pillars”, „Crown Of Thorns” vagy az „I (Bringer Of Light)” tapasztalt dalszerzésről árulkodnak, és eklektikusan széles skálájú ihletforrásokat villantanak meg, szervesen beleszövődve a NECRONOMICON hangzásába. A DIMMU BORGIR, BEHEMOTH, DEICIDE és SUFFOCATION bandák előtt is fejet hajtó extrém metál őrültek sajátos hanganyagot kreálnak a brutálisan sötét zenét véve alapul.

A NECRONOMICON legelső, „Morbid Ritual” című 1992-es demójával kezdte kiépíteni minőségre való törekvéséből adódó hírnevét – csak olyan anyagot adtak ki kezeik alól, melyeket teljesen késznek éreztek, és amikkel maximálisan meg voltak elégedve. Az underground közegből 1996-ban törtek ki „The Silver Key” című EP-jükkel, mely hazájukban meghozta a mainstream elismerést. Első két albumuk, a „Pharaoh Of Gods” (1999) és a „The Sacred Medicines” (2003) tovább erősítette státuszukat Kanadában. A nemzetközi áttörést végül a 2010-es „Return Of The Witch” hozta meg a banda számára, mely után olyan neves fesztiválokon léptek fel, mint a norvégiai Inferno, a németországi Ragnarok, vagy a Barge To Hell metál hajóút, csak hogy párat említsünk. Ezek alatt a fellépések alatt osztoztak a színpadon a CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR, BEHEMOTH vagy éppen a MORBID ANGEL zenekarokkal is. Világkörüli terjeszkedésüket nagyban segítette a 2013-as „Rise Of The Elder Ones” című lemezük. A NECRONOMICON most pedig készen áll a következő lépésre „Advent Of The Human God” című korongjával. Dőlj hátra, és élvezd a sötétséget!

Tracklist:

1. The Descent
2. Advent of the Human God
3. The Golden Gods
4. Okkultis Trinity
5. Unification of the Pillars
6. Crown of Thorns
7. The Fjord
8. Gaia
9. I (Bringer of Light)
10. Innocence and Wrath [Celtic Frost cover]
11. Alchemy of the Avatar

www.facebook.com/NecronomiconMetal
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/NecronomShop

Kapcsolódó cikkek

NECRONOMICON – Pathfinder… Between Heaven And Hell

Saint-Savin

Hot News: Necronomicon premiere uncensored video via Terrorizer UK!

KMZ

Hot News: Necronomicon stream new album

KMZ

Hot News: Necronomicon sign to Season of Mist!

KMZ

Hot News – Massacre Records: Thrash metal veterans Necronomicon sign with us!

KMZ

NECRONOMICON – The Return Of The Witch

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek