Nekhrah – „Foredoomed” – új track streamelve!

Print Friendly, PDF & Email

2017. aug 24, 16:00 :

Cosmic Apostasy néven debütáló albumuk előszeleként a Nekhrah új számukat fedi fel a „Foredoomed” formájában. A korábban Impalement néven futó mediterrán csapat saját maga adja ki első albumát 2017. szeptember 29-én.

A ciprusi Nicosia-ból való, sorai között görög, ciprusi török és román tagokat felvonultató négyesfogat helyi szinten a csonttörő riffekkel és dallamokkal megspékelt különleges vokálokkal tűnt ki a tömegből. A Nekhrah otthon felvett demója 2014-ben jelent meg még a korábbi név alatt, a tagok pedig nemrég fejezték be Cosmic Apostasy címen debütáló bemutatkozó albumuk felvételeit, melynek masteringjét Alan Douches végzi a West Side Music-ból. A borító és a logo Maciej Kamuda munkája.

A Nekhrah név a görög Νεκρα szó latin átírása, mely „halál”, „üresség” jelentésekkel bír.

A banda filozófiája a nihilizmus – vagyis, hogy a létezés értelem nélküli, és hogy alapvetően semmi célja vagy értelme nincs annak, amit teszünk, gondolunk vagy tapasztalunk. A szövegek erősen a mizantrópia, kataklizmák, önpusztítás és a nem-lét utáni vágyódás körül forognak.

Az emberiség csupán szertartásos főemlősök hordája, mely összegyűlve ünnepli saját lényegtelenségét.

A Nekhrah tagjai:

  1. – vokál, szövegek
  2. – gitár, szövegek
  3. – dobok
  4. – basszus
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 345 alkalommal tekintették meg.

Megosztás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..