Premier

NervoChaos – „Lullaby Of Obliteration” videópremier

A brazil death metal veterán NERVOCHAOS, az új albumuk megjelenése előtt, elénk tárja a „Lullaby Of Obliteration” című számot. A civilizációnk vége közeleg; mocskos politikusok a bolygó elpusztítását tervezgetik, férfiak és nők az életükért harcolnak, nukleáris rakétákat indítanak és a világ elpusztul. Ez a dal tökéletesen érzékelteti ezt az apokaliptikus hangulatot, néhány tempóváltással és többféle hangulattal, amelyek a death és a thrash metal között váltakoznak.

2021. július. A járvány még mindig keményen sújtja az egész Földet, különösen Brazíliát, ahol a halálesetek száma meghaladta a 30 ezret. A helyi death metal nagyágyúk, a NervoChaos túl sokáig volt otthon. Mivel az év nagy részében turnézni szoktak, és a Covid-19-hez kapcsolódó megszorítások miatt erre nem volt lehetőségük, a zenekar egy vadonatúj albumot írt meg teljesen és készen állt a felvételre, még mielőtt az akkori aktuális albumuk, az “All Colors Of Darkness” a boltok polcaira került volna. Mivel a brazilok nem vártak a tökéletes zeneipari időzítésre, és nem ültek a seggükön, beültek az Abracadaver stúdióbaAddasi Adassi és Adriano Daga (Angra, Almah, Torture Squad, stb.) producerekkel, és felvették a következő albumukat. Megszületett a “Chthonic Wrath“. 

Alig két hónappal később az amerikai producer, Brendan Duffey, aki korábban már dolgozott a Nervosával, Angrával és Andre Matossal – hogy csak néhányat említsek – megkapta a 14 számot keverésre és masterelésre, és teljesen lenyűgözte. Hogyan lehet egy csapat 26. zenekari évében ennyire éhes, szenvedélyes death metal iránt és még mindig elég motivált ahhoz, hogy olyan aljas riffeket, olyan kegyetlen ritmusmintákat és olyan erőszakos vokális támadásokat ásson elő, amelyek a földig rázzák a hallgatót?

A zenekar az elmúlt 26 év kemény munkájának köszönhetően kultikus státuszra tett szert a zenei szcénában, a maguk egyedi módján kínálva hangzásbeli extravaganciát. A csapat tizedik teljes hosszúságú stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi az “All Colors Of Darkness” – az első az Emanzipation Productions számára -, amely 2022-ben jelent meg. A NervoChaos emellett folyamatosan turnézik világszerte, hogy támogassák kiadványaikat, évente körülbelül 100 koncertet adnak – a kluboktól a nagy fesztiválokig, a kettő között mindennel. 

A “Chthonic Wrath” 2023. március 31-én jelenik meg digitálisan és CD-n az Emanzipation Productions gondozásában.

Digital single: https://orcd.co/nervo-lulla

NervoChaos230215

Webshop:

https://bit.ly/nervo-target

Web:

Official site

Bandcamp

https://www.facebook.com/nervochaos

https://www.instagram.com/nervochaos/

https://music.apple.com/br/artist/nervochaos/570172609

Kapcsolódó cikkek

NervoChaos – „Taphephobia” videopremier

KMZ

NervoChaos – „Torn Apart” videopremier

KMZ

NervoChaos – “Son Of Sin” (lyric video) premier

KMZ

Nervochaos – „Dragged To Hell” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Beyond The Astral” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Golden Goblet Of Fornication” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Wage War On The Gods” (lyric video) videopremier

KMZ

NervoChaos – For Passion Not Fashion videoklip

KMZ

Nervochaos „The Art Of Vengeance” megjelenés

KMZ

Hot News: Apochs.net Premiers New Nervochaos Track – „Smoking Mortal Remains”

KMZ

Hot News: Nervochaos’ To the Death Album to be released January 22nd on Greyhaze Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek