Premier

NervoChaos – „Torn Apart” videopremier

Itt az ideje, hogy megjelenjen a brazil death metal intézmény, a NERVOCHAOS legújabb, „Chtonic Wrath” című albumáról származó új digitális kislemeze. Edu Lane dobos így kommentálja a dalt: „A „Torn Apart” a férfi és a nő közt zajló csábító játékról szól. A nő – hogy megszállja, és az éjszaka teremtményeivel karöltve felfalja őt – elcsábítja a férfit. Ő pedig a végsőkig leigázva a halál kapujában téveszmék szárnyán zuhan egyre csak lefele, míg elpusztul. Ez egy gyors és agresszív szám, death és thrash metal keveréke némi black metal beütéssel.”

2021. július. A járvány még mindig keményen sújtja az egész Földet, különösen Brazíliát, ahol a halálesetek száma meghaladta a 30 ezret. A helyi death metal nagyágyúk, a NervoChaos túl sokáig volt otthon. Mivel az év nagy részében turnézni szoktak, és a Covid-19-hez kapcsolódó megszorítások miatt erre nem volt lehetőségük, a zenekar egy vadonatúj albumot írt meg teljesen és készen állt a felvételre, még mielőtt az akkori aktuális albumuk, az „All Colors Of Darkness” a boltok polcaira került volna. Mivel a brazilok nem vártak a tökéletes zeneipari időzítésre, és nem ültek a seggükön, beültek az Abracadaver stúdióba, Addasi Adassi és Adriano Daga (Angra, Almah, Torture Squad, stb.) producerekkel, és felvették a következő albumukat. Megszületett a „Chthonic Wrath„. 

Alig két hónappal később az amerikai producer, Brendan Duffey, aki korábban már dolgozott a Nervosával, Angrával és Andre Matossal – hogy csak néhányat említsek – megkapta a 14 számot keverésre és masterelésre, és teljesen lenyűgözte. Hogyan lehet egy csapat 26. zenekari évében ennyire éhes, szenvedélyes death metal iránt és még mindig elég motivált ahhoz, hogy olyan aljas riffeket, olyan kegyetlen ritmusmintákat és olyan erőszakos vokális támadásokat ásson elő, amelyek a földig rázzák a hallgatót?

A zenekar az elmúlt 26 év kemény munkájának köszönhetően kultikus státuszra tett szert a zenei szcénában, a maguk egyedi módján kínálva hangzásbeli extravaganciát. A csapat tizedik teljes hosszúságú stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi az „All Colors Of Darkness” – az első az Emanzipation Productions számára -, amely 2022-ben jelent meg. A NervoChaos emellett folyamatosan turnézik világszerte, hogy támogassák kiadványaikat, évente körülbelül 100 koncertet adnak – a kluboktól a nagy fesztiválokig, a kettő között mindennel. 

A „Chthonic Wrath2023. március 31-én jelenik meg digitálisan és CD-n az Emanzipation Productions gondozásában.

Nervochaos230110

Felállás:
Luiz „Quinho” Parisi: gitár 
Woesley Johann: gitár
Edu Lane: dobok
Pedro Lemes: basszusgitár 
Brian Stone: ének 

Digital single:

https://orcd.co/nervo-torn

Webshop:

https://bit.ly/nervo-target

Web:

https://www.facebook.com/nervochaos

Official site

https://www.instagram.com/nervochaos/

Bandcamp

Kapcsolódó cikkek

NervoChaos – „Lullaby Of Obliteration” videópremier

KMZ

NervoChaos – „Taphephobia” videopremier

KMZ

NervoChaos – “Son Of Sin” (lyric video) premier

KMZ

Nervochaos – „Dragged To Hell” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Beyond The Astral” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Golden Goblet Of Fornication” videopremier

KMZ

Nervochaos – „Wage War On The Gods” (lyric video) videopremier

KMZ

NervoChaos – For Passion Not Fashion videoklip

KMZ

Nervochaos „The Art Of Vengeance” megjelenés

KMZ

Hot News: Apochs.net Premiers New Nervochaos Track – „Smoking Mortal Remains”

KMZ

Hot News: Nervochaos’ To the Death Album to be released January 22nd on Greyhaze Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek