Obliteration – “Cenotaph Obscure” (Official Audio) Premier

Print Friendly, PDF & Email

2018. okt 25, 17:00 :

Az Obliteration ma jelenteti meg új albumának címadó dalát, a ’Cenotaph Obscure’-t! Ez a második single a soron következő, Cenotaph Obscure című lemezükről, mely november 23-án jelenik majd meg. Maga a dal telve van a gitárok üvöltésével, a dobok tombolásával, melyek a közeledő végzetet harangozzák, amit végül a sötét és fenyegető vokál hoz be a dalba. Ásd bele magad ebbe a death metal kincsbe és hagyd, hogy bekebelezzen téged!

A ’Cenotaph Obscure’ a death metal norvég őreinek, az OBLITERATION-nak negyedik albuma. A most már klasszikusnak számító Nekropsalms-ot (2009) és a szívet tépő Black Death Horizon-t (2013) követően, e mostani korong tovább fejleszti a már a banda védjegyének számító hangzásvilágot, az ólomnehéz oldschool death metalt, jól kivehető doom és black metal ízekkel. Leleményes, de mindig könnyen követhető, hozzáértő, de nem elszállt, homályos, de nem kusza – az OBLITERATION igazi mestere annak, amit csinál. A ‘Cenotaph Obscure’-t a stockholmi Kobra Studio-ban vették fel Martin ”Konie” Ehrencrona irányítása alatt, egy eredeti, ugyanakkor nagyon is arcba csapó jelleget kölcsönözve az albumnak. A zenével tökéletes összhangban, a szöveg is disztópikus, apokaliptikus témákat, kihalt civilizációkat, dimenzióközi kapukat stb. ölel fel. A ’Cenotaph Obscure’-ral az OBLITERATION bebetonozza helyét a norvég death metal színtér vezetői között, a death metal egy őszbe hajló, ám hibátlan emlékművét állítva fel, úgy, ahogy az valójában van: sötéten, baljósan, kiszámíthatatlanul.

Tracklist:

1. Cenotaph Obscure
2. Tumulus of Ancient Bones
3. Orb
4. Eldritch Summoning
5. Detestation Rite
6. Onto Damnation
7. Charnel Plains

https://www.facebook.com/obliterationofficial
http://obliteration.indierecordings.no/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 159 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..