Outre – “Hollow Earth” dalpremier

Print Friendly, PDF & Email

2018. okt 12, 9:30 :

Két héttel a megjelenés előtt nagy izgalommal adjuk közre a második dalt az OUTRE soron következő, “Hollow Earth” című albumáról.
A mélység és a sötétség még érzékletesebb kifejezéseként, a “Hollow Earth” című dal a fémes erő és fenyegetés egyik legjobb alkotása.

A felvételt, keverést és maszterelést 2018-ban, az Impressive Art Studio-ban Przemyslaw Nowak végezte. A “Hollow Earth” által a banda tovább csiszolta tudását, könnyedén szőve át a pusztító Black Metal disszonanciáját mély, kegyetlen Death Metal torokhangokkal és sludge-szerű elemekkel.
A megjelenés és a dizájn MentalPorn munkáját dicséri.

Tracklist:
01. Spheres within
02. The Order of Abhorrence
03. Combustion
04. Let the earth be silent
05. Distant Daylight
06. Aberrations
07. Hollow Earth

A “Hollow Earth” október 26-án kerül világszerte kiadásra és már előrendelhető bakelit- és speciális kiadású bakelitlemezen, valamint cd-n a http://bit.ly/outre-pl címen. Digitalis letöltés a Bandcamp-en keresztül lehetséges. Piros színű bakelit kiadás korlátozott mennyiségben elérhető a Third Eye Temple-ön keresztül.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 305 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..