Premier

Panzerchrist – „Sabbath Of The Rat” videópremier

A dán kultikus PANZERCHRIST az elmúlt évek legzúzósabb felállásával felfegyverkezve egy évtized óta először ad ki új zenét és hivatalos videót.

A Tue Madsen által az Antfarm stúdióban producált „Sabbath Of The Rat” egy új korszakot indít el a Panzerchrist számára. Ne várjatok mást, csak puszta dominanciát és kíméletlen intenzitást, mind a színpadon, mind a hamarosan megjelenő új albumon.

A Panzerchrist 1993-ban alakult Michael Enevoldsen által, aki ekkorra már elhagyta az Illdisposed dobosának szerepét. A zenekar óraműpontossággal háromévente adta ki első két albumát – 1996-ban és 1999-ben -, mígnem aranylemez lett a Mighty Musichoz kötött lemezszerződéssel és az eddigi két legsikeresebb albumukkal: a 2000-es „Soul Collector”-ral és a 2003-as „Room Service”-rel.

Folyamatos felállásváltások közepette (melynek során maga Enevoldsen váltott dobról billentyűre, majd később basszusgitárra), a zenekar 2006-ban kiadta ötödik opuszát, a „Batallion Beast”-ot, mielőtt a francia Listenable Recordshoz érkeztek, ahol megjelent a legutóbbi két stúdióalbumuk.

2021 őszén a zenekar újra kiadta a kultikus „Soul Collector” című albumot CD-n és – először – bakeliten, limitált kiadásban. Három különböző színű – piros, sárga és fekete – vinyl, amelyek egyenként 100 darabra vannak limitálva. A hangzást az Angioni stúdióban újramaszterelték.
2023-ban a zenekar visszavárta Frederik O’Carroll gitárost (2022 és 2006 között volt a zenekar tagja), és új énekest mutatott be: Sonja Rosenlund Ahl-t (ex-Arsenic Addict). Később az ex-Arsenic Addict gitáros Danny Bo Pedersen is csatlakozott a csapathoz. Ezzel a megújult felállással a zenekar új albumot vett fel az Antfarm stúdióban, melynek producere Tue Madsen volt, és a tervek szerint 2023 nyarán jelenik meg az Emanzipation Productions gondozásában.

Felállás:
Panzergeneral – basszusgitár, billentyűs hangszerek
Frederik O’Carroll – gitár
Simon „Bloodhammer” Schilling – dobok
Sonja Rosenlund Ahl – ének
Danny Bo Pedersen – gitár

Digital single:

https://orcd.co/panz-sab

Webshop:

https://bit.ly/panzer-soul

Web:

Spotify

https://www.facebook.com/panzerchristofficial

https://www.instagram.com/panzerchristofficial/

https://emanzipation.bandcamp.com/

https://music.apple.com/us/artist/panzerchrist/205076827

Kapcsolódó cikkek

Panzerchrist Interjú

KMZ

Hot News: Panzerchrist Announce New Album ‘The 7th Offensive’!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek