Premier

REECE – Forest Through The Trees (Official Video)

A Reece nyilatkozata a „Forest Through The Trees„-ről: „A dal zenéjét Alessandro Del Vecchio szerezte, amikor egyik éjjel későn épp hazafelé tartottunk egy koncertünkről Ian Paice-szel, akinek az előzenekara voltunk aznap. Ez Yambol-ban, Bulgáriában történt. Marco-val [Angioni, gitár] és Martin-nal [J. Anderson, gitár] ekkor már megírtuk a „Resilient Heart” nagy részét, de itt volt még ez a szöveg, amit John Wilde-dal közösen írtunk. Ő szinte sírva könyörgött, hogy ezt egy balladához használjuk fel, szóval én nagy kényelmesen megkérdeztem Ale-t, hogy van-e valami zenéje az ilyesmihez, és amikor elküldte a terveit, az egész dal egyszerre, nagyon varázslatos módon összeállt! A dal egyébként arról szól, hogy nem árt kinyitni a szemünket és az orrunknál messzebb látni, más megvilágításban szemlélni a dolgokat.

A „Forest Through The Trees” az ex-Accept/Bonfire frontember a múlt hónapban a Mighty Music által kiadott új albumának, a „Resilient Heart„-nak új videója. A lélegzetelállítóan melodikus heavy metal dallamokban bővelkedő „Resilient Heart” album a Reece legutóbbi, “Compromise” című. 2013-ban kiadott szólóalbuma után kerül megjelenésre.

A Reece-hez különleges vendégként csatlakozik majd egy másik ex-Accept énekes, U.D.O. bandája a német és svájci turnék során, február első felében.

David Reece Highlight Releases 
Accept (Eat the Heat)
Bangalore Choir (On Target)
Reece (Universal Language)
Bangalore Choir (Metaphor)

Line-up 
Vocals: David Reece
Guitar: Marco Angioni
Guitar: Martin J. Andersen
Bass: Malte Frederik Burkert
Drums: Sigurd J. Jensen

Kapcsolódó cikkek

Reece – Two Coins And A Dead Man (Official Video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek