Reece – Two Coins And A Dead Man (Official Video)

Print Friendly, PDF & Email

2018. dec 5, 8:00 :

Valami újat akartam alkotni ezzel a videóval. Kicsit valami olyan rövidfilm-szerűt. Az album dalai közül ez az elsők között íródott és végig úgy éreztem, ennek a dalnak vizuális megjelenést is kellene adni a hangzás mellé. A rendező Valerio Fea-ra Fiorella Scatena-n keresztül találtam rá, aki a billentyűsünk, Andrea Vergori párja. Valerio nagyon jól megragadta a dallal kapcsolatos elképzeléseimet. Az eredeti modellünk megpattant a forgatás napján, így az én csodálatos feleségem, Nadia ugrott be a szerepre (remélhetőleg mostmár ő és Knives is biztonságban vannak?). Lena Angioni, Malte Frederik Burkert, Martin Jepsen Andersen és Marco Angioni csillogtatták meg tehetségüket a fekete-fehér felvételeken. Nagyon örülök a visszajelzéseknek, mert ezek alapján úgy tűnik, hogy a dal a rajongók és a média kedvencévé vált, úgyhogy élvezzétek, emberek, és maradjatok reziliensek!

A «Two Coins And A Dead Man» a Mighty Music WW gondozásában, LTD Red LP-n, CD-n és digitálisan megjelent új REECE albumról, a “Resilient Heart“-ról származik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Ezt a cikket eddig 70 alkalommal tekintették meg.

Hasonló Bejegyzések

Megosztás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..