Premier

Replacire – Spider Song (Official Premiere)

A „Do Not Deviate” egy ádáz fenevad. Könyörtelenül támad, egyre előre törve. A REPLACIRE sikeresen kombinálta az agressziót a technikai villantásokkal, durva death metáljukat pedig nem csak a megszokott műfaji elemekkel és jazzes pillanatokkal gazdagítják, hanem okos eleganciával is, mely sokszor a CYNIC hatása alatt álló Chuck Schuldineres DEATH hangzását idézi fel. A banda egyértelmű technikai tudását a jó zene szerzése hajtja, nem pedig az önimádatba hajló zenei maszturbáció.

A REPLACIRE Eric Alper gitáros agyszüleménye, aki 2010-ben alapította a bandát. A Bostoni techmetál csodagyerekek saját maguk adták ki „The Human Burden” című debütáló albumukat 2012-ben. Az egyedi és széles skálán átívelő anyag egy nagyratörő szándékkinyilatkoztatás volt, mely hamarosan irányadóvá vált Amerika azon szegletének súlyos zenében utazó bandái számára. A REPLACIRE tovább feszegette a határokat az USA északkeleti részén átívelő intenzív turnékörúttal olyan bandák előtt játszva, mint a BEYOND CREATION, HATE ETERNAL, MISERY INDEX, vagy az ARTIFICIAL BRAIN, csak hogy párat említsünk.

A REPLACIRE most készen áll meghódítani a világot második teljes lemezével. Könnyen látható, hogy a „Do Not Deviate” a 2017-es technikai metál korai mérföldköve lesz, mely valószínűleg ugyanennek az évnek a legjobb albumai között is fel fog tűnni. Nem hiszed el nekünk? Tedd csak fel magadnak a lemezt, és figyeld az ütemet.

REPLACIRE
Do Not Deviate
Megjelenés: 2017. március 17.

Track-list
1. Horsestance
2. Act, Reenact
3. Built Upon the Grave of He Who Bends
4. Any Promise
5. Cold Repeater
6. Reprise
7. Moonbred Chains
8. Do Not Deviate
9. Spider Song
10. Traveling Through Abyss
11. Enough for One

www.facebook.com/Replacire
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/ReplacireShop

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek