Premier

Shadowspawn – „In The Year 2525” videopremier

Mi is lehetne jobb dal hogy illusztrálja min mentünk keresztül eddig idén mint az „In the Year 2525„? Ha nem ismernéd ezt a felkavaró Zager & Evans klasszikust, akkor a SHADOWSPAWN most lehetőséget ad rá egy kiváló zenés videóval. Az „In The Year 2525” a „The Biology of Disbelief” előfutára, mely 2021 elején jelenik meg az Emanzipation Productions jóvoltából.

Video produced and directed by Shadowspawn
Music by Shadowspawn, lyrics by Zager & Evans

A dán Shadowspawn egy agresszív old-school death/thrash metál banda. A zenekar 2012 novemberében alakult. 2014-ben közzétett 4 számos promo után nem sokkal szerződést írtak alá az amerikai HPGD Productions kiadóval, ahol az első hivatalos album, az „Ashes Of Sorrow” című mű jelent meg 2015 februárjában.

Ezután lendületben maradtak és 2017 novemberében kiadták a „Hope Lies Dormant” lemezt. A kritikusok nagyon jónak találták ezt az anyagot, a neves Heavymetal.dk 2017 legjobb albumának választotta.

Ezután pedig a Shadowspawn a dán Emanzipation Productions kiadóhoz szerződött és a harmadik „The Biology of Disbelief” című albumuk itt fog megjelenni 2020-ban vagy 2021 elején.

A zenekar tagjai:
Bue T. Jensen: vokál
Nicolai Cheung: gitár
Oliver Ragnar Larsen: gitár
Kelvin Dam: basszusgitá
Danni L. Jelsgaard: dob

Web:
www.shadowspawn.dk
www.youtube.com/shadowspawnmusic
www.facebook.com/shadowspawn

Kapcsolódó cikkek

Shadowspawn – „Color Me Dead” (lyric and visualizer video) premier

KMZ

Shadowspawn – „Bonesong” (lyric video) premier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek