Premier

Stargazer – “The Sky Is The Limit” videopremier

A norvég heavy metál Stargazer első single-je, a “The Sky Is The Limit” megjelent!

Ha szereted az arcodbamászós, klasszikus, dallamos hard rockot megszórva Led Zeppelin, Van Halen, Whitesnake, Dio és Deep Purple elemekkel, akkor a Stargazer a te bandád.

Stargazer 2010-ben megjelent első albumát Európa-szerte elismerte a hard rock média. Kilenc évvel később pedig visszatértek “The Sky Is The Limit” című második albumukkal. Miután évekig küszködtek a piciny norvég hard rock színtéren koncert- és előzenekari fellépésekkel olyanok előtt, mint a Jorn, Stage Dolls, DAD, Gary Moore vagy Nazareth, a banda most készen áll hogy meghódítsa a világot.

A csapat tagjai az alapítók, gitáros William Ernstsen és énekes Tore André Helgemo. Új tagjaik BP Hovik dobon (Peer Gynt, Ronni Le Tekrø + Terje Rypdal) valamint a basszusgitár mögött Erik Svendgard. Erik többek között olyanokkal zenélt mint a JORN, Mickey Moody a Whitesnake-től, Kee Marcello az Europe-től és Torstein Flakne a Stage Dolls-tól.

Ezen az albumon hallhatod majd Morten “Morty Black” Skaget (TNT) basszusgitár játékát és Morten Skogstad (Stage Dolls) dobolását. Morty Black már a debüt albumukon is játszott velük, Skogstad viszont először zenél együtt a Stargazerrel. Érdemes tudni, hogy ez előtt az album előtt ez a felállás csak az 1989-es TNT klasszikuson, az “Intuition”-on játszott együtt!

A banda a mixelésre és masterelésre a kiváló producerrel és gitárossal Søren Andersennel (Glenn Hughes) társult a koppenhágai Medley Studios-ban. Az eredmény egy modern szerzemény klasszikus csavarral.

A Mighty Music-nak köszönhetően világszerte megjelenő albummal Stargazer a hard rock szcéna egy kimagasló eleme lett. Egy fényesen ragyogó csillag tele tele tehetséggel és energiával egy zenei univerzumban mely egyszerre fedezi fel és ismeri fel az emberiség szívében lapuló sötétséget, mégis szenvedélyesen harcol hogy elhozza a fényt az üres melankóliába. Stargazerrel hallhatod a kitartás és akaraterő bizonyítékát.
Ezúttal Stargazer újragondolta magát és Norvégián kívüli események és kalandok felé kacsintgat.
Lezárásképp, hogy lássuk is merre tart Stargazer, elég ha megnézzük az album és az első single címét: Határ a csillagos ég!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek