Premier

Stormcast – Lushai Hills [Official Music Video] Premier

Az első kislemez, a ’RESONANCE’ kiadása után a Stormcast a második single kiadására készül, valamint az első, hivatalos klip megjelentetésére a ‘LUSHAI HILLS‘ című dalhoz.

A videó a ‘The Ghost Eater‘ nevet viselő új albummal egyidőben, október 26-án jelenik meg.

A dalok közül a ‘RESONANCE’ mellett a ‘LUSHAI HILLS‘ tekinthető az album egyik legagresszívebb darabjának, de ez utóbbi teljesen más élményt ad a hallgató számára, amely a lemez záródala is egyben, és nem véletlenül: egyetlen entitásként zárja magába mindazon üzenetet, melyet elődei képviseltek, s amely egyben az egész album mondanivalóját testesíti meg: „sose bánd, csak a most van”.

A dal mondanivalója és a zenei esztétikum arra bátorítja a hallgatót, hogy vonjon párhuzamot a szám üzenete és a saját kétségei, félelmei között, illetve, hogy ezek az érzések a dalt lassan lezáró epikus hangzásvilág hatására akár szűnjenek is meg.

Ez talán a kedvenc számom az albumról, így utoljára is akartam hagyni a korongon, hogy maradandó hatást gyakorolhasson a hallgatóra, s megérezhesse – reményeim szerint – ugyanazt, amit én is kaptam a daltól! A számot kísérő videoklippel nyitva szerettem volna hagyni a dal mondanivalóját azok számára, akik majd megnézitek azt. Remélem, tetszeni fog nektek!” (Mike, dalszerző)

FACEBOOK: https://www.facebook.com/stormcastband
TWITTER: https://twitter.com/stormcastband

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek