Premier

Sühnopfer – “Je Vivroie Liement” dalpremier

A black metál tombolás megtestesülése

A “Je Vivroie Liement” kicsit különbözik az album többi dalától, hangzás szempontjából talán a legklasszikusabb (a riffeket nem sokkal az “Offertoire” után komponálták), hangulat szempontjából pedig egyértelműen a legközépkoribb: az akusztikus gitárok mellett a 14. század újradolgozott dallamait is beleépítették a dalba. A dalban a Spellbound (AORLHAC) is vendég-énekel, mellette pedig ott van Guyal kórusa is – mely előtte már szerepelt a “Nos Sombres Chapelles” és “Offertoire”-ban is (Ardraos).

Debemur Morti debütjével a SÜHNOPFER hibátlanul ötvözi a királyi Bourbon tombolást a klasszikus black metál dühvel.

A teljességében Ardraos által 2013-2018 között írt, komponált és megalkotott “Hic Regnant Borbonii Manes” összesen hat – plusz az intró – dallamos black metál gyöngyszemből áll:

1. Invito Funere
2. Pénitences et Sorcelages
3. Hic Regnant Borbonii Manes
4. La Chasse Gayère
5. Je Vivroie Liement
6. Dilaceratio Corporis
7. L’Hoirie de mes Ancestres

Ennek a fennséges forgatagnak masterelését év elején végezték az Upload Stúdióban, a képeket és dizájnt pedig Valnoir / Metastazis készítette.

A “Hic Regnant Borbonii Manes” album május 10-én jelenik meg világszerte speciális bakeliten, CD-n és digitális letöltés formájában a Debemur Morti jóvoltából. Előrendelés itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Sühnopfer – “Hic Regnant Borbonii Manes” albumpremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek