Premier

Sylvaine – „Saudade” dalpremier

Második, „Wistful” című albumával a több hangszeren játszó skandináv hölgy, SYLVAINE még mélyebbre veti magát a rá jellemzően ambient zenei tájakba, melyeket hangsúlyos groove-okkal megalapozott gyönyörű dallamokkal, elhúzódó gitárriffekkel és egyedi hangulattal tár elénk.

A norvég zenész nem csak egy újabb szőkeség akit a BURZUM-imádat hajtott a zene felé, hanem valóban saját hangzás jellemzi, mely inkább annak az ALCEST-nek a komor zenéjéből merít, akik előtt 2014 szeptemberében fel is lépett Dél-Amerikában.

SYLVAINE zenéjét és szövegeit a folytonos, önmagunk ellen vívott harc ihleti, melyet az az ezernyi érzés kísér, melyek mintha soha nem akarnának múlni. A projekt hangzás- és látványbeli oldalát is melankolikus részek jellemzik, melyek a zenében rejlő különlegesség iránti örökös vágyakozást tárják elénk.

SYLVAINE számára sosem volt kérdés, hogy mit akar kezdeni életével. A zene mindig is alapvető része volt személyének, egy olyan dolog, ami nélkül élni sem tudott, és mely egyértelművé tette számára, hogy milyen utat válasszon. 2013-ban döntött úgy, hogy elkezdi zenei életének új fejezetét, mely végül „Silent Chamber, Noisy Heart” című első albumának kiadásához vezetett a következő évben. Ő maga töltötte be a zeneszerzői, hangmérnöki, produceri és előadói szerepeket minden hangszeren, a kritikusok által is elismert albumán pedig csak a brit Nick Terry és Ray Staff segédkezett a masteringgel az Air Studios-ban.

A „Wistful” felvételei a neves franciaországi Drudenhaus Studios területén zajlottak 2015 tavaszán. A keverés és mastering az előző csapatának munkája volt 2015 őszén-telén. Az albumon feltűnik Stephen Shepard és Stéphane „Neige” Paut is beugró dobosként, valamint Coraile Louarnika hegedűművész és Thibault Guichard csellista.

Készüljetek fel SYLVAINE varázsára, és merüljetek bele a „Wistful” lenyűgöző világába.

Tracklist:

1. Delusions
2. Earthbound
3. A Ghost Trapped In Limbo
4. Saudade
5. In The Wake Of Moments Passed By
6. Like A Moth To A Flame
7. Wistful

Elérhető formátumok:
Digipak CD
Nyitható tokos dupla album különböző színekben

www.facebook.com/sylvainemusic
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/SylvaineShop

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek