Premier

Temples on Mars videopremier – “Black Mirror” Live at Prog Power Europe 2018

(Photographer – Marcus Maschwitz)

A progresszív rock metál londoni úttörője, Temples on Mars, kiadta 360 VR videóját “Black Mirror” című dalukhoz. A felvétel a banda tavalyi Prog Power Europe fellépésén készült, a videón keresztül pedig betekintést nyerünk hogy milyen a bandával együtt lenni a színpadon.

“Temples on Mars büszkén adja ki első 360 VR videóját abból a sorozatból melyet a 2018-as Prog Power Europe-on lőttek. Merülj el te is az élő előadásban és éld át milyen a srácokkal együtt lenni a színpadon!” – mondta Daz Carikas, basszusgitár.

A “Black Mirror” a banda megegyező nevű albumáról van mely minden digitális platformon megjelent – http://smarturl.it/TemplesOnMars

James Donaldson – ének; Gerald Gill – gitár; Daz Carikas – basszusgitár; Dean Gibb – dob.

A Temples on Mars saját feldolgozású heavy progresszív rock zenét csinál. Az Agent, The Spindle Sect és Starseed volt tagjaiból 2017-ben verbuválódott csapat elismerésre méltó teljesítményt nyújtott eddig, olyanok előzenekaraként mint a Skindred, Devil Sold His Soul, Voyager, Ill Nino, Hed P.E., vagy Enter Shikari, fellépéseivel a Download fesztiválon, a HRH Prog-on és a HRH road trip-en, valamint feltűnt a BBC Radio 1-en, Kerrangon, Prog magazinban és a Metal Hammerben.

http://www.templesonmars.com/

https://www.facebook.com/templesonmars/

https://www.instagram.com/temples_on_mars/

https://twitter.com/templesonmars

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek