Premier

Ulsect – Our Trivial Toil (official premiere)

Az „Our Trivial Toil” című szám a teljes feleslegességet tükrözi. Az ember ütközésekkel teli útja, mely az elkerülhetetlen vég felé vezet. A szám egészét végigkísérő elnyomó erő teszi ezt a tracket debüt albumunk egyik legsúlyosabbává; még a középső részek megtévesztő nyugodtsága közben is ott lapul a terror a felszín alatt, várva a megfelelő alkalmat…

Nehéz elképzelni Tilburgot a sötétség szíveként. Zeneileg viszont ez a meghatározás tökéletesen illik erre a barátságos kis holland városra, mely olyan fekete szélsőségeket nevelt ki magából, mint a DODECAHEDRON vagy a ritmikus progresszív TEXTURES. A körből pedig most kiemelkedett az ULSECT.

A DODECAHEDRON-os Joris Bonis gitárost és Jasper Barendregt dobost valamint a TEXTURES volt basszusgitárosát, Dennis Aarts személyét felsorakoztató felállás igazi death metál pionírokból áll. Így nem meglepő, hogy eredetük elemei beszívódtak az ULSECT névadó debüt albumába. A lemezen a magas technikai precízió és tudás ötvöződik a súlyos disszonanciával és ragyogó hangulattal.

Az „Ulsect” megalkuvást nem ismerő post-death metál esztétikával robban, erős váltásokkal és sötét tónusokkal. Az olyan úttörők, mint a GORGUTS vagy a DEATHSPELL OMEGA által szabadjára engedett elemi erők ádáz küzdelemben kerülnek befogásra, hogy aztán energiájukat gonosz zenei célokra használják fel. A rémálmok szonikus hullámokba csapnak át.

Az ULSECT szívélyesen meghív hát sötét dimenzióik felfedezésére – persze, csak ha van merszed.

Track-list

1. Fall to Depravity (06:45)
2. Our Trivial Toil (07:59)
3. Diminish (05:52)
4. Moirae (02:20)
5. Unveil (04:23)
6. An Augury (03:59)
7. The Endling (04:43)
8. Maunder (06:32)

Tagok
Dennis Maas – ének
Arno Frericks – gitár
Joris Bonis – gitár
Dennis Aarts – basszus
Jasper Barendregt – dobok

Felvételek, keverés, mastering: Joris Bonis @ Sonis Studio
Gyártás: Joris Bonis és az Ulsect
Borító: Arno Frericks

www.facebook.com/ulsect
www.facebook.com/seasonofmistofficial
http://smarturl.it/UlsectShop

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek