Premier

Warfist – „Metal to the Bone” stream

A Godz ov War Productions büszkén jelenti be a Warfist várva-várt második, „Metal to the Bone” című albumának megjelenését. A lengyel power trió – Pavulon a koponyatörő, Wrath a buldózer, és Mihu a vokáosz láncfűrészes mestere – már több, mint egy évtizede tartja a lelket a metál harcosaiban a 2008-as Iron Boneheades debüt EP-jük, a HellTyrant Rising segítségével, profin öntve magából az ezernyi splitet és demót azóta is. Ám atomrobbanásként 2014-es albumuk, a „The Devil Lives in Grünberg” szólt; mint a Motörhead és a Sodom gyönyörű szerelemgyereke, az első teljes album elemi erővel pusztított.

A banda így beszélt a lemezről: „A Metal to the Bone a második nagylemezünk, amin a legjobb német receptek által keverjük az oldschool thrasht az elsőhullámos black metál legjavával, mindezt egy csipetnyi Motörhead-hangulatú rock ‘n’ rollal fűszerezve. Gyors, keményen üt és agresszív, ugyanakkor fülbemászó is. Az albumon 9 track hallható, melyekben maga az ördög ólálkodik, időről időre ránk pirítva kemény gitárszólamok, ziháló basszus és pörgős dobütemek formájában. Egy szó mint száz, színtiszta, rohadtul szívből jövő METÁL, aminek eszébe sem jut foglyokat ejteni!

Most pedig végre érkezik a „Metal to the Bone„, hogy a pózereket maga alá tiporja. A rohadt találóan elnevezett album erőteljes, brutális blacktrash/rock’n’roll hangzással robban. És amíg sok kortársuk szintén fejet hajt a mámor, mocsok és gazság előtt, a Warfist tényleg ebben él, és olyan lélekből jövő hitelességgel szól, mely messze meghaladja a „buli” kifejezést. Érezd a Warfist erejét, egyenesen az arcodba! (Nathan T. Birk)

https://www.facebook.com/warfisthorde
https://warfist.bandcamp.com/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek