Premier

White Ward – “Love Exchange Failure” albumpremier

Az ukrán White Ward 2012-ben formálódott raw / depresszív / black metálként és dark / jazz elemekkel megfűszerezve, hiszen a lenyűgöző atmoszférához tökéletesen illeszkedő szaxofon témák társulnak!

A „Love Exchange Failure” című második nagylemezükön a banda Bohren And Der Club of Gore-t, Angelo Badalamentit és a kortárs éjfekete black metál dicsőségét összpontosítja egy sor korszakalkotó dalválogatásba, ahol a késő esti nagyvárosi elmélkedés, pszichológiai horror, szédítő dallamosság és ősi, állatias vadság vegyül.

A „Love Exchange Failure„-ből árad a kiegyensúlyozottság, kreativitás és lendület, mely ötvözi a dobseprűket, a csengő zongoraszót, vendég énekesek változatos felhozatalát és neo-noir szaxofonjátékot az elsőosztályú kortárs mizantróp black metál keretein belül. A hangzásbeli váltások sokszínűsége összekapcsolódik, mondhatni bemutatva a banda elképzelését az emberiség egzisztenciális küzdelméről, „mely abból fakad hogy képtelenek vagyunk felfogni hogy kik is vagyunk és hova tartozunk ezen a bolygón”, ütköztetve az álomvilágot a kegyetlen valósággal, melyet Luke Pownall fényképész városi fényképei keltenek életre a borítón. Egy igazán kihagyhatatlan mű, a „Love Exchange Failure” egy lemez mely többszöri lejátszás után megnyílik alattad mint egy víznyelő az út közepén, berántva téged a város vásott szívébe.

A WHITE WARD október 13-án kezdi Szlovákiában több állomásos európai turnéját a BORGNE, ÆTHĔRĬA, CONSCĬENTĬA bandákkal, amely október 27-én érinti hazánkat is!

10.13 TRNAVA, Malý Berlín (SLOVAKIA)
10.14 ZAGREB, Klub Močvara (CROATIA)
10.16 MARSEILLE, LE MOLOTOV (FRANCE)
10.17 THUN, AKUT (SWITZERLAND)
10.18 PARIS, LE KLUB (FRANCE) #
10.19 LEEUWARDEN, INTO THE VOID FEST (NETHERLANDS) # *
10.20 KORTRIJK (BELGIUM)*
10.22 SIEGEN, VORTEX SURFER MUSIKCLUB (GERMANY)
10.23 NEED HELP (GERMANY)
10.25 NEED HELP (POLAND)
10.26 Bielsko-Biała (POLAND)
10.27 BUDAPEST, AURORA (HUNGARY)

A „Love Exchange Failure” album szeptember 20-án jelenik meg a Debemur Morti Productions kiadónál.

Tracklist:

  1. Love Exchange Failure
  2. Poisonous Flowers Of Violence
  3. Dead Heart Confession
  4. Shelter
  5. No Cure For Pain
  6. Surfaces And Depths
  7. Uncanny Delusions

EU shop : http://bit.ly/whitewardEU
US shop : http://bit.ly/whitewardUS
Bandcamp : http://bit.ly/loveef

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek