Premier

Withering Surface – „Alone” videopremier

Video by Morten Madsen / Popshit Film. Graphic design by Martin Helgren and Niklas Sundin.

„Az „Alone” a takarításról és a leépítésről szól. Fél életed leélése után számot vetsz. Mik az értékeid, mit szeretsz, kik a barátaid? Az ilyen kemény döntések azt jelentik hogy a hidegben fogsz kint ácsorogni mielőtt átlépsz a túloldalra. A magány, és hogy önmagad társaságában el tudd tölteni az időt olyan gondolat amitől rengetegen rettegnek. Én nem. A dalszövegben pedig a Wilson nővérek jelenléte is megtisztel, akikért gyerekkorom óta rajongok és imádok. Bizonyos szempontból a „The Nude Ballet” albumunkra tekintek vissza, mely akkor jelent meg mikor a szívem össze volt törve és Kate Bush társasága segített megtalálni az utam” – nyilatkozta az énekes, Michael H. Andersen.

A „Meet Your Maker” album június 16-án jelenik meg világszerte LP, CD & digitális formában.

Producer Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe).

A borítót Niklas Sundin (Dark Tranquility) készítette.

Jacob Hansen így nyilatkozott: “Néhanapján meglepődsz hogy a klasszikus metál bandák milyen új színvonalat tudnak felállítani. A “Withering Surface” pont ilyen!

Niklas Sundin így jellemezte: “A Withering Surface egyike azoknak a 90-es évekbeli bandáknak akik soha nem kapták meg a nekik járó elismerést. Akkoriban minden nagyon más volt, és rengeteg kiváló művész ragadt az ismeretlenség homályában a nem megfelelő promózás/terjesztés, a turnék támogatásának hiánya vagy hasonló okok miatt, így soha nem hallhatták olyanok a zenét akik élvezték volna. Mondhatni kifejezetten kellemes meglepetés volt mikor megtudtam hogy a banda visszatér ilyen hosszú csönd után, és még inkább izgatott lettem mikor új anyagukat meghallva rájöttem hogy valami igazán kivételeset alkottak. A különféle, tágan értelmezhető “dalalmos death metál” rétegstílusok behatása érezhető, de a dalok erős egyéniséget, valamint mind írás és kivitelezés tekintetében hatalmas szakértelmet sugároznak. Remek munka!

Tagság:

Allan Tvedebrink – gitár

Jakob Møller Gundel – dob

Jesper Kvist – basszusgitár

Morten Lybecker – billentyűk

Michael H. Andersen – vokál

Marcel Lech – gitár

In Flames, Kreator, Dark Tranquility, Soilwork fanatikusoknak melegen ajánlott!

Kapcsolódó cikkek

Withering Surface – „Leaves In The Stream” videopremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek