Hírek

A Marys Creek visszatért, és második albumán dolgozik

A svéd heavy rocker MARYS CREEK szerződést írt alá a német Rock’N’Growl Promotion/Management-tel. Pár évnyi szünet után, a MARYS CREEK visszatért, és második albumán dolgozik. A MARYS CREEK heavy rock zenét hoz fülbemászó dallamokkal és melankolikus skandináv csavarral.

A MARYS CREEK nem rég adta ki “Incubic Twin“ című EP-jét, rajta öt vadonatúj számmal. A keverés Henrik Edenhed (Robyn, Cesars Palace, Dead By April) és Sebastian Forslund (Staireo, Night Flight Orchestra) munkája. A ‘Remission Of Sin‘ dalszöveges videója az alábbi linken látható: http://youtu.be/sHWgimsGh5w

A MARYS CREEK:

Mats Nilsson – ének
Stefan Halldin – dobok
Jonas Hallberg – gitár, vokál
Peter Bergkvist – gitár
Roger Blomberg – basszus

A MARYS CREEK 2004-ben formálódott Mats Nilsson & Stefan Halldin által azzal a céllal, hogy keverje a modern heavy rockot a hagyományos svéd fülbemászó erőteljes refrének hagyományával. A banda 2006-ban szerződött le a nagy német MTM Music kiadóval.

A Fredrik Nordström (In Flames, Soilwork, The Haunted, Opeth és Dream Evil) producerrel készült debütáló “Some Kind of Hate“ albumuk 2007-ben jött ki, és nagyszerű visszajelzéseket kapott. A MARYS CREEK olyan nagy művészekkel osztozott a színpadon, mint a TakidaEvergreyCrusified BarbaraDead by AprilUriha HeepThe PoodlesFatal Smile, csak hogy párat említsünk.

A MARYS CREEK bátran keveri a modern heavy metált a klasszikus popos dallamokkal, hogy egy friss és egyedi hangzást hozzanak létre. A cél az, hogy mindkét világ legjavát adja: egy heavy rock alapot zsíros, torzított gitárokkal és erőteljes dobbal, megfűszerezve pop-ízű dallamokkal többszintes vokális elrendezésben.

www.facebook.com/maryscreek
www.maryscreek.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek