Hírek

Andrew Lenhard – Thy Keeper lemezmegjelenés

Több mint egy évnyi munkát követően ma végre megjelent az első szóló lemezem Thy Keeper címmel.
A lemezt 2015 vége környékén kezdtem el tervezgetni. Eredetileg csak egy négy, vagy öt dalos EP-t szerettem volna felvenni. De mivel nem voltam időhöz kötve, nagyon sokat kísérleteztem.
Tavaly év elején már úgy éreztem hamarosan célba érek és végre befejezem az anyagot, de valami bekattant és négy dalból hármat kidobtam, majd szépen lassan írtam három másikat. Decemberre ez a szám kilencre duzzadt.
A hangszeres felvételek, a keverés és a master otthon készültek. Az ének felvételek során, Mede György (Silent Homes) segített. Eltöltöttünk együtt néhány hétvégét a Revolver Studióban. Egy élmény volt. A közös munka nyomán egy közös dal is született, ami néhány hete jelent meg YouTubeon.
A borítóért, mint az elmúlt pár év során mindig, most is Alapi Zsolt volt a felelős és ismét remek munkát végzett. Szívvel ajánlom mindenkinek a munkáját.
https://www.facebook.com/llpdeu/

A Thy Keeper számomra egy összegzés az elmúlt néhány évem pozitív és negatív élményeiről és azoknak a következményeiről. Vannak dalok, amiket érzelmileg egyszerűen megterhelő volt megírni és felénekelni és vannak pillanatok, amikor végig hallgatni sem egyszerű.
Nem tartom magamat jó zenésznek, énekesnek vagy zeneszerzőnek, de minden nehéz időszakban a zene, a zeneírás, a próbák, a szövegírás, a tabolás és a folyamatos agyalás az új témákon volt az, ami képes volt egyben tartani és megkönnyíteni a nehézségeket.

Éppen ez az, amiért én magam szerettem volna a hangzást és az arculatot is felépíteni. Zsolt munkájától eltekintve, amit YouTubeon fogtok látni és hallani, az közel sem profi, sőt a jóhoz sem áll teljesen közel. De épp ez volt az egész lényege, hogy én magam építsem fel az egészet.
Ezúton szeretnék még egyszer köszönetet mondani néhány embernek.
Alapi Zsoltnak a borítóért, Fejei Zsenattnek a logóért, Mede Györgynek hogy segített az énekfelvételek során és Székely Petinek hogy ehhez garantálta a jó hangulatot.
Köszönet a szüleimnek, Herbák Bélának, Lengyel Péternek, Mihály Dávidnak, Medovarszki Norbertnek és Bittó Máténak hogy az elmúlt évben végig kitartottak mellettem és jó tanácsokkal láttak el a zenével kapcsolatban.
Végül pedig köszönöm NEKTEK és minden más magyar portálnak, akik támogatják mindazt, amit csinálok.

A lemez YouTube-on: https://www.youtube.com/watch?v=NjQ3-4R6GSE&list=PL1FKX102w7BJyVAUrJ2uWQXbTi16jvtr_

Közösségi oldalak:
Facebook: https://www.facebook.com/andrewlenhardproject/
Instagram: https://www.instagram.com/andrewlenhard/
Twitter: https://twitter.com/andrew_lenhard
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqrI5lxphZLXQrtY90Jr-dA

Vásárlás és Stream:
BandCamp: https://andrewlenhard.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/album/6wPFquKU5FnBLx3U4lJ5uu
Deezer: http://www.deezer.com/album/40172931
ITunes: http://itunes.apple.com/album/id1227644677?ls=1&app=itunes
Google Play: https://play.google.com/store/music/album/Andrew_Lenhard_Thy_Keeper?id=Bkpwrckfhacptzh6e3ogqlyllxu
Amazon: https://www.amazon.com/Thy-Keeper-Andrew-Lenhard/dp/B06ZZ57NWR/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek