Hírek

Darkyra Black bemutatja új felállását

Fool” című albumuk munkálatainak végső stádiumában – megjelenik 2015. április 1-jén – DARKYRA BLACK és bandája, DARKYRA készen áll, hogy szülővárosában, Perth-ben koncertezhessen debüt lemezük, a „Dragon Tears” és közelgő albumuk, a „Fool” promótálására. Az új tagok mind Perth-ből (Nyugat-Ausztrália) valók.

Tagok:

Paul Wrigley – dob (ex-Silent Knight)
Mario Schmack – basszus
Dave Lyon – gitár.
Jelenleg egy új perth-i billentyűs jelentkezését várják.

A „Fool” az eredeti tagok, Garry King, Betovani Dinelli és Fab Jablonski közös munkáját mutatja be az Online Recording Masters segítségével és George Boussounis produceri munkájával. Az albumon vendégszerepben Tommy Dolan basszusgitár játéka hallható (Empire Of Evil, Venom).

DARKYRA így nyilatkozott: „Nagyon hálás vagyok azért a rengeteg kemény munkáért és szenvedélyért melyet a „Dragon Tears”-be és „Fool”-ba fektettünk az elmúlt években barátaimmal. Ismét valami igazán lenyűgözőt alkottunk. Sok sikert kívánok Garry-nek, Fabnak és Beto-nak jövőbeli projektjeikben, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még keresztezni fogják egymást útjaink. Várom már, hogy mit tartogat 2014 vége és a 2015-ös év új ausztrál kollégáim számára, és igazán izgatott vagyok, hogy DARKYRA terveinek újabb szakaszát turnék és új lemezek fényében kezdhetjük. Jövőre várhatóan fellépünk Angliában a „Fool” megjelenése után.

www.darkyra.com

Kapcsolódó cikkek

DARKYRA BLACK – Dragon Tears

Azagtoth

Hot News: Darkyra Black ‘Dragon Tears’ Cover Artwork Unveiled

KMZ

Hot News: Darkyra Black To Release ‘Tears By Candlelight’ Single/Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek