Hírek

music360EXTRA hangszeres és zenekari workshopok a Barhole-ban!

Amikor már kevés a 4/4 – music360 – EXTRA a Barhole Musicban!

3 különleges stílusban alkotó formáció és művész – 3 interaktív dalszerző workshop egy este alatt!

Rendhagyó dal és lemezírói gondolkodás, nem szokványos hangszerek és ritmusok, koncepciók, fogások, műhelytrükkök – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összefoglalni a music360 EXTRA-t!

• Az AZUTMAGA zenekar tagjai magával ragadó, pszichedelikus/progos stoner/sludge metalt játszanak, ráadásul ezt az organikus, lüktető zenét matematikai alapú kompozíciós módszerekkel írják – és van hozzá saját mitológiájuk is!

• A PURKÁR zenekar az Entrópia Architektúra énekeseinek intimebb, és (ha ez egyáltalán lehetséges) még rendhagyóbb zenét játszó formációja: a noise-t és a martial industrialt keverik a népzenével! Megtudhatjuk, hogyan, milyen dalszerzői metódusokkal, koncepcióval és milyen technikai háttérrel állnak neki ennek a nem mindennapi feladatnak.

SÖPTEI BALÁZS az improvizációs jazz-metal Kajgün és a modern, progos Auraleak zenekarok dalszerző gitárosa, aki alapból eléggé furcsa hangzásokat és törtebb ütemeket kedvel – mi több, készítetett magának egy olyan gitárt, amit konkrétan az ő kezéhez terveztek! Módszereiről, gondolkodásmódjáról és a custom made gitárról is lesz szó, sőt, be is röffenti majd a különleges hangszert!

Facebook esemény: https://fb.me/e/2k6rUVWsx

EARLY BIRD JEGYEK március 8-áig ezen a linken érhetőek el: https://tixa.hu/music360extra_20230418_barhole

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek