Hírek

Valkyrie leszerződött a Relapse Records-al; befejezi új albumának felvételét

A Relapse Records büszkén jelenti be szerződését a virginiai hard rock riff huszárjaival, a VALKYRIE-vel. 2002-ben alapított banda a testvérpár, Jake és Pete Adams (Baroness, Samhain) gitár és vokáljátékából, Alan Fary (Earthling) basszusjátékából és Warren Hawkins dobolásából áll. A hard rock és heavy metál klasszikus korszakából merítve a VALKYRIE gitáros rock’n’rollt játszik tele ragadós szólókkal és fülbemászó, erőteljes vokálokkal. A bandát többször hasonlították már olyan hatalmasokhoz, mint Thin Lizzy, Scorpions, Black Sabbath, korai Iron Maiden és Deep Purple.

VALKYRIE nemrég vette fel hét év utáni első nagylemezét az Earth Analog stúdióban (Champaign, Illinois) Sanford Parker (Nachtmystium, Pelican) produceri munkájával. A nyolc dalos album 2015 elejére várható a Relapse-on keresztül.

Gitár/vokál Jake Adams ezt fűzte az új anyaghoz: „Rettentő izgatottak vagyunk az új album miatt. Némelyik dalon évekig dolgoztunk, és örülünk, hogy végre megjelentek egy tisztességes kiadványon egy kiváló kiadó által. Ez a lemez az előzőekhez képest előrelépés lesz daldinamika és zenészi munka szempontjából. Szerintünk a rajongóknak tetszeni fog a klasszikus Valkyrie hangzás újfajta megközelítése.”

Tartsátok nyitva füleitek további VALKYRIE hírért. A banda előző dalait a hivatalos Bandcamp oldalról streamelhetitek ITT.

www.thevalkyrierides.com
www.facebook.com/thevalkyrierides
thevalkyrierides.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek