Hírek

Confession – „March 23” videó bemutató

Mielőtt még befejeződne az év, az ausztrál metalcore fenegyereke, CONFESSION újabb gyomrost ad, bemutatva a „March 23” videóját, mely idén megjelent legújabb kiadványukról, a „Life And Death”-ről: http://youtu.be/bBqi8cJ1Poo

CONFESSION harmadik nagylemeze egy zenei utazás frontember Michael Crafter életének elmúlt két évében; politikai témájú de mégis kifejezetten személyes beszámoló, mely a születés, halál, betegség, barátság és szerelem több oldalról megközelíthető problémáját feszegeti. Az élet nehéz és igazságtalan lehet. De a harc és az elkerülhetetlennel való szembenézés soha nem kerülhető el: „Life And Death”!

Az album ezt a körforgást illusztrálja – élettel kezdve, halállal befejezve. Nincs semmi eufemizmus – csak őszinte, valódi érzelmek. Vagy Crafter szavaival élve „Nincs többé kibaszott félelem!”

A lemezt az elismert hangmérnökkel, Dan Castlemannal (As I Lay Dying, Impending Doom) vették fel Kaliforniában, és CONFESSION eddigi legjobb munkáit tartalmazza.

A 2008-as alapítású CONFESSION az ausztrálok egyik legkövetkezetesebb mosh-bandájaként lett ismert. A hardcore színtér egyik kulcsfigurája, Michael Crafter által vezetett banda 11 eddigi legjobb dalát készítette el, melyet tovább erősített a modern metálosok fellépése; Ahren Stringer és Joel Birch a The Amiti Afflictionből, Adrian Fitipaldes a Northlane-ből és Karl Schubach a Misery Signals-ból.

A „Life And Death”-en hallható súlyos és ütős dalokat nyugodtan lehet hardcore hozzáállással játszott metalcore-nak nevezni. Elődjével, a „The Long Way Home”-mal ellentétben a banda harmadik nagylemeze tompa ambiance-ből áll, mely a dalszöveg tartalmából emelkedik ki.

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Australian hardcore heavyweights Confession reveal new song and video!

KMZ

Hot News: Australian hardcore heavyweights Confession announce new album „Life and Death”!

KMZ

Hot News – Confession to support Parkway Drive on European tour 2012

KMZ

Hot News – Confession video and War From A Harlots Mouth video documentary up now!

KMZ

Hot News – Lifeforce Records to release new Confession album "The Long Way Home" in Europe

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek