Hírek

Empire Auriga visszatérés, dal premier a NoCleanSinging.com-on

Az individualista black/ambient/industrial kultusz, az EMPIRE AURIGA új számát, a „Jubilee Warlord”-ot premierezteti a NoCleanSinging.com webportálon. A dal EMPIRE AURIGA visszatérési albumáról, az „Ascending the Solar Throne”-ról van, mely augusztus 19-én jelenik meg a MORIBUND RECORDS-on keresztül.

EMPIRE AURIGA debüt albumát, az „Auriga Dying”-ot szakmailag is elismerték előrelátó black metál, dark ambient és industrial ötvözéséért, olyan kozmikus fekete lyukat kialakítva mely egyszerre mindent elnyelt és tönkretett. Nyolc évvel később az EMPIRE AURIGA visszatér várva várt „Ascending the Solar Throne”-jával. Ismét illő elnevezés, az EMPIRE AURIGA megmutatja nekünk a csillagközi halál valódi hangját az Ascending The Solar Throne-ban. Itt a rejtélyes trió egy lázálmokkal teli melankólia, melyet felébreszt az űr, ahol az égitestek körül szellemek táncolnak ragyogva, megállíthatatlanul, miközben izzón égnek ahogy átláttak a határon. Ez az Ascending the Solar Throne hangzása!

Hallgassátok meg ITT a NoCleanSinging.com jóvoltából.

Tracklist – EMPIRE AURIGA: Ascending the Solar Throne

1. Prophetic Light [5:45]
2. Jubilee Warlord [5:32]
3. The Solarthrone [5:01]
4. Waste [2:50]
5. Planetary Awakening [5:30]
6. Are You Worthy of Gold? [4:06]
7. The Foundation of All Human Fears [4:56]
8. The Last Passage of Azon Grul [7:21]

Az EMPIRE AURIGA jelenlegi tagjai, Boethius („adás”), 90000065B („vétel) és Gestalt („zavar)” a banda ezt üzeni: „Az „Ascending the Solar Throne” egy ellentmondásokkal teli nagyságú és kiterjedtségű állapotban lebeg, egyszerre zsugorodik és összeomlik miközben tágul, ahogy a gázok is kiszöknek a repedéseken át. A black metál, doom, psychedelic, shoegaze, industrial és kortárs ambient által okozott hallucináció, melyet, mint egy szivárványt az olajfoltban, erősít a mély katatonikus állapotba szállt DSP háttér, EMPIRE AURIGA a gépezetet keresi a szellemben.”

További infók: www.empireauriga.com

Kapcsolódó cikkek

Empire Auriga – Streameld az új lemezt

KMZ

Hot News: Empire Auriga set release date for highly anticipated Moribund comeback

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek