Hírek

This Gift Is A Curse – Season Of Mist szerződés

A Season Of Mist büszkén jelenti be, hogy leszerződtette a black sludge szenzációt, THIS GIFT IS A CURSE-t!

A szerződést a banda így kommentálta: „Debüt albumunk óta tartó oda-vissza megbeszélések után a bolygók állása végre megfelel: örömmel jelentjük be, hogy leszerződtünk a Season Of Misttel. Évek óta nagy tisztelői vagyunk a kiadónak. Mindannyian a kiadó bandáin és kiadványain nőttünk fel, melyek nagymértékben formálták azt a hangzást, amit ma THIS GIFT IS A CURSE-nek nevezünk. Az új nagylemez 2015-ben jelenik meg. Alig várjuk, hogy rátok szabadítsuk!

A banda 2008 nyarán alakult meg Stockholmban énekes Jonas A. Holmberg és dobos Johan Nordlund véletlen találkozása során. A hardcore és sludge elemeinek ötvözésével és az itt-ott fellelhető okkult black metál és drone behatásaival gyorsan maguk mellé toborozták gitáros Patrik Anderssont és basszusgitáros Lars Gunnarssont.

2014-ben THIS GIFT IS A CURSE ismét összeállt Magbjorkkal, hogy felvegyék második albumukat egy elhagyatott stockholmi házban. Célként egy még sötétebb vízió lebeg a szemük előtt, ez a radikális mestermű pedig jelenleg is készül 2015-ös megjelenésére. További hírek hamarosan.

Tagok:

Jonas A. Holmberg – vokál
Lars Gunnarsson – basszusgitár
Johan Nordlund – dob
Patrik Andersson – gitár és vokál

This Gift Is A Curse Facebook

Kapcsolódó cikkek

This Gift Is A Curse – Swinelord videopremier

KMZ

This Gift Is A Curse – „We Use Your Dead As Vessels” dalpremier

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek