Koncertajánló: Conan, Downfall of Gaia, Hark, High Fighter

Print Friendly, PDF & Email

2017. feb 18, 10:54 :

Március 14-én valószínűleg a tavasz egyik legsúlyosabb bulija fog várni mindazokra, akik ellátogatnak a Dürer Kertbe, hiszen pályafutása során először fog fellépni hazánkban a liverpooli doom / sludge trió, a Conan.

Tavaly majdnem el lehetett csípni őket az Entombed előzenekaraként, de utolsó pillanatban még sem valósult meg az a koncert.

Nem elég, hogy március 14-én pótolni fogják az elmaradást, hanem hoznak magukkal 3 kíváló zenekart a Downfall of Gaia, High Fighter és a Hark személyében.

Van miből szemezgetni a munkásságukból, ám több, mint valószínű, hogy a tavalyi “Revengeance”-re keresztelt nagylemezt fogják jobban előtérbe helyezni az este során.

Egészen hihetetlen, hogy ez a 3 arc milyen hangzást képes kihozni magából a színpadon. Eszméletlen vehemencia és súly, ami a koncertjeiket jellemzi általában. Ebben segítenek nekik az erősítőtornyok, amik erre a doomos / sludgeos hangzásra vannak kitalálva.
Ha szereted a Bongripper féle szemét vonalat, akkor a Conant Neked találták ki.

A Downfall of Gaia legutoljára 2 éve járt nálunk, amikor még az előző nagylemezt (Aeon Unveils The Thrones Of Decay) turnéztatták.
A tavaly megjelent “Atrophy” a megkezdett utat folytatja, ahol az epikus/ black metálos témákat gyúrják össze a post metal legjobb pillanataival és ez a 6 számos lemez is arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony az egyik legjobb zenekarról beszélhetünk most a mezőnyben.
Élőben egy külön élmény minden egyes fellépésük, amit egyszerűen bűn lenne kihagyni.

A Stoner rock szerelmesei is meg fogják találni a maguknak való muzsikát estére, hiszen a High Fighter is tiszteletét fogja tenni ezen az eseményen.
Tökös kiállás, térdig érő riffek és egy női frontember, aki tökéletesen hozza a frontemberi szerepet, mint kiállás, mint hang szempontjából. A tavaly kijött “Scars & Crosses” c. anyagukra mindenképp lessetek rá, nagyon király kis rock anyag lett!

Még mindig nem fogytunk el zenekarokból.
A Hark is csatlakozott ehhez a nem mindennapi turnéhoz, akik egyenesen Walesből jöttek, hogy bemutassák nekünk a sludge-dzsal átitatott progresszív rockjukat.
Legújabb lemezük a napokban fog kijönni a Season of Mist jóvoltából.
Ha mond neked valamit a Torche, vagy a Baroness neve, akkor a Hark a Te zenekarod!

Hazai részről nem más, mint az Igor fogja bemelegíteni a színpadot döngölős stoner zúzdájukkal!

A sok zenekarra való tekintettel a kezdés pontosan este 7-kor lesz!
A beugró: 2800 (Wave – CD Pince) / 3800 forint”

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1541724722594651/

Ezt a cikket eddig 461 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..